Club Kampioenschap

Climb UP
club_kampioenschap
Datum: 1 februari 2020

Locatie: Mountain Network  |  Plaats: Nieuwegein, Nederland

Na de winterrust beginnen we gelijk met goed nieuws. We gaan met de club weer het jaarlijkse clubkampioenschap beleven. De datum daarvoor is dit jaar op zaterdag 1 februari. De clubkampioenschappen zijn in de middag. Precieze tijden hoor je nog. Dit keer zijn het wedstrijden in teamverband dus begin vast bij je klimmaatjes te informeren of jullie als team kunnen meedoen. In de pauze zal er iets te drinken en lekkers zijn en de jaarlijkse algemene leden vergadering (ALV). Tijdens deze vergadering zullen de oude bestuursleden van het eerste uur van ClimbUp aftreden en de nieuwe duidelijker in beeld komen. Alle leden en ouders van de jonge leden zijn welkom om te horen hoe we er met de vereniging voorstaan en het willen gaan doen in het komende jaar.
Aan het eind van de middag sluiten we af met een gezamenlijke potluck maaltijd, waarin iedereen wat lekkers meeneemt. Daarover later meer.
Het zou leuk zijn als we vanuit alle geledingen en leeftijden teams kunnen samenstellen zodat we elkaar in de vereniging beter leren kennen, mogelijke nieuwe klimmaatjes ontmoeten en bovenal een ontzettend gezellige middag zullen hebben.
We hopen dat we met een grote groep leden die middag veel klimplezier kunnen beleven.
En natuurlijk zijn bij de ALV en de maaltijd de ouders ook van harte uitgenodigd!

 

Adres
Blokhoeve 12
3438 LC Nieuwegein, Nederland

 

Kaart