Bericht van het bestuur

alert

Climb UP heeft besloten om alle activiteiten, dus ook de trainingen voor de jeugd, af te gelasten tot en met 6 april 2020.
Het volledige bericht van het bestuur is hier te lezen.
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ook altijd terecht bij je eigen trainer.


Fontainebleau Fontainebleau 21 mei t/m zondag 24 mei 2020

Hét Climb UP Clubuitje van het jaar!!!
Lees er hier alles over.

 


Club Kampioenschap

Climb UP
club_kampioenschap
Datum: 1 februari 2020

Locatie: Mountain Network  |  Plaats: Nieuwegein, Nederland

Wie: alle clubleden
Waar: klimhal Nieuwegein
Kosten: GEEN, alleen iets lekkers meenemen voor het buffet

Dit jaar organiseren we voor de 15e keer de jaarlijkse Clubkampioenschappen. We gaan dit jaar weer gezellig in teamverband aan de slag en wel op zaterdag 1 februari!

Het is een teamwedstrijd waarbij vooral het clubgevoel weer wordt beleefd en onderstreept.

Er zullen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, acht of tien klimonderdelen zijn waar de verschillende teams het tegen elkaar zullen gaan opnemen. Gezelligheid staat voorop.

Gezellig...!! Ik doe mee, maar…. Waar moet mijn team aan voldoen? Ieder team bestaat uit 6 tot maximaal 8 deelnemers. In elk team zitten minimaal twee tieners en twee volwassenen. Mocht dit niet helemaal lukken dan is dat geen probleem, maar probeer dit wel zo goed mogelijk in te vullen. Maximaal 2 introducés zijn toegestaan.

Tijdschema voor de wedstrijd:

13.00 aanwezig zijn
13.30 Briefing / uitleg onderdelen
13.45 deel 1 wedstrijd
15.30 Theepauze / ALV
16.30 deel 2 wedstrijd
17.00 Einde wedstrijd
17.15 Prijsuitreiking
17.30 Potluck diner

Dus kom en schrijf je in voor onze gezellige teamwedstrijd !!

Pauze met algemene ledenvergadering (ALV):

In de pauze van de wedstrijd is het gezellig koffie en thee drinken en iets lekkers. Ondertussen vertelt het bestuur hoe Climb UP het gedaan heeft het afgelopen jaar en wat 2020 ons gaat brengen.

Potluck Diner:

Na een geweldig TEAM-effort sluiten we de dag gezellig af met een hapje en een drankje in buffet-vorm. Hiervoor ben jij en alle Climb-UPpers en ouders van harte uitgenodigd. Dus mocht je niet met de wedstrijd mee doen, maar wel willen mee eten, laat ons dit dan weten. Ook dat kun je aangeven op de inschrijflijst.

Heb jij al doorgegeven wat je zaterdag mee gaat nemen? Mail dit dan naar Ingrid (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of naar Climb Up (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij houden dan in de gaten dat er voldoende verschillende dingen op tafel staan. Als je twijfelt of een vraag hebt, mail dan ook even.

Denk bij het maken of kopen van iets lekkers aan (fruit)salades en andere hartige dingen (kaasjes, worstjes, saté, gehaktballetjes, kippenvleugeltjes, minipizza’s, lasagne, minipannenkoekjes, hartige taart, tortillarolletjes, mini saucijzen, salami geitenkaasrolletjes, ontbijtspek met roomkaasrolletjes, gevulde eieren). Als je iets hebt dat in de koeling moet, laat dat dan ook even weten, dan zorgen we dat het koel kan staan. Maar ook kruidenboter, tzatziki saus, knoflooksaus en Turks brood, of andere gevulde broodjes, zoete taart, cake, brownie, muffins, soesjes, bladerdeeghapjes e.d.

Organisatie wedstrijd:

Frits en Ingrid (trainer)
Organisatie potluck: Ingrid Hofman (moeder van Wouter)

Inschrijving:

Schrijf je in via het formulier bij de tweede trap onderaan op het aankondigingenbord. Wil je ook meedoen maar ben je nog niet lid van Climb UP? Schrijf je dan 's ochtends in als lid van Climb UP en doe meteen mee.

We kijken er naar uit om er samen met jou een gezellige dag van te maken. Tot zaterdag 1 februari

Frits, Ingrid, Ingrid, Mascha, Maarten en Foekje

 

Adres
Blokhoeve 12
3438 LC Nieuwegein, Nederland

 

Kaart