• Klimvereniging Nieuwegein
  • Klimvereniging Nieuwegein
  • Klimvereniging Nieuwegein
  • Klimvereniging Nieuwegein
  • Klimvereniging Nieuwegein
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Trainers

Frits Cattenstart

frits cattenstartNiet alleen zelf klimmen, maar anderen uitleggen hoe het werkt vind ik minstens zo leuk. Met recht kan ik het een passie noemen. Ik doe dat niet in het wilde . Visie, bewustzijn en discipline zijn ook deel van mij. Als NKBV leercoach heb ik de mogelijkheid om trainers voor de club te kunnen opleiden. Daarmee heeft Climb UP gecertificeerde instructeurs en trainers in huis en kan het met recht een kwaliteitsstempel dragen. Het ontdekken van eigen vermogen en het verleggen van grenzen zijn drijfveren voor mij. Klimmen is fun en doe je met verstand, hart en ziel.

Status NKBV: Sportklimtrainer niveau 4 (SKT4), Praktijkbegeleider niveau 4 (PB4), Leercoach niveau 5 (LC5)
Status Climb UP: Trainer Top Jeugd.
Andere hobby’s zijn rugzaktrektochten en skiën.

Germa Zeldenthuis

germa zeldenthuisHoi
Ik ben Germa.
Ik ben 47 jaar jong en sinds april 2017 train ik de Techniek 1.
Tijdens mijn opleiding aan de Pabo heb ik ook een extra module 'bewegingsonderwijs' gedaan.
Ik ben sportklimbegeleider outdoor. In 2018 wil ik instructeur outdoor worden en ga ik een formeel diploma als sportklimtrainer behalen.

De foto: 2017 in Berdorf .

Harm Rubingh

harm rubinghVanaf 1986 ben ik al getroffen door het klim-virus. Toen nog vooral buiten in de België en Duitsland in de vrije weekenden. Op een gegeven moment kwamen de klimhallen in Nederland en ben ik ook binnen gaan klimmen om vooral te trainen zodat buiten nog moeilijkere routes te klimmen waren.
Ik heb als kliminstructeur 7 jaar in het buitenland gewerkt. Daarnaast al vele jaren actief als kliminstructeur in Nederland en sinds 3 jaar bij Climb Up.
Tegenwoordig is het klimmen een serieuze sport geworden in Nederland en presteert, zeker de jeugd, op een geweldig hoog niveau. Hieraan een bijdrage te leveren als trainer vind ik heel bijzonder.
Op dit moment geef ik training aan de Topgroep binnen Climb Up.

Jasper Kieboom

jasper kieboomIk ben Jasper Kieboom en al een aantal jaartjes als ouder en later als trainer betrokken bij de club. Ons hele gezin klimt en we ondernemen in vakanties dan ook geregeld klimactiviteiten buiten.
Ik train al een tijdje de selectie en sinds afgelopen voorjaar heb ik het hoofdtrainersschap van Frits overgenomen. Zelf klim ik als t even kan in de stillere uurtjes in de hal samen met Mascha.

Frederieke ter Welle

Hoi ik ben Frederieke. Een klein jaar geleden ben ik begonnen met training geven aan de woensdaggroep van ClimbUp. De woensdaggroep draai ik samen met Peter, wij geven al jaren gezamenlijk training dus zijn goed op elkaar ingespeeld. Als je buiten klimt kom je op de mooiste plekjes. Door mijn ouders ben ik op jongere leeftijd in aanraking gekomen met het klimmen en dan voornamelijk met buitenklimmen. Wanneer je buiten klimt kom je op de mooiste, rustigste plekjes terecht.

Peter Schaekers

Hoi Allemaal, ik ben al jaren in de klimhal te vinden. In eerste instantie zelf aan het klimmen geslagen, toen mijn kinderen en later ben ik trainingen gaan geven. De klimhal heeft geen geheimen meer voor mij. Mijn motto tijdens de training is dat de gezelligheid eraf moet spatten, zolang de veiligheid maar niet in het geding komt.