Bericht van het bestuur

alert

Climb UP heeft besloten om alle activiteiten, dus ook de trainingen voor de jeugd, af te gelasten tot en met 6 april 2020.
Het volledige bericht van het bestuur is hier te lezen.
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ook altijd terecht bij je eigen trainer.


Fontainebleau Fontainebleau 21 mei t/m zondag 24 mei 2020

Hét Climb UP Clubuitje van het jaar!!!
Lees er hier alles over.

 


Nieuws uit de vereniging

NJK Boulderen 2020

NJK boulder 2020 Freja

Op het NJK boulderen 2020 heeft Freja Smed van de Topgroep
de 3e plaats weten te halen in de categorie dames junioren.

Super gedaan, van harte gefeliciteerd!!!


 

Voorzitter In Charge

Het gaat er nu om wat was en er nog even is: Paul Donders.
Wat was gaat in ieder geval al meer dan drie lustra terug. Vanuit een vrolijk klimmend gezin werd Paul, altijd op zoek naar een hoger doel, medeoprichter van Climb UP, een club van gelijkgestemden met een gezamenlijke interesse.

Lees meer

Klimweek Ötztal juli 2019

Verslag van een klimweek met de Climb UP TOPgroep en hun ouders.

Zaterdag 20-jul-2019

Gisterenmiddag waren Marianne en Frits al gearriveerd. Lekker in het zonnetje: 30° Celsius. Vandaag om 11 uur kwam de familie Aukema met hun nieuwe Nugget en daarmee onze kampleiding. Top! Hmmm…., waar we waren ingedeeld was niet de plek waarvoor we gereserveerd hadden. Maar goed het was een mooie ruimte links achterin op het kampeerterrein.

Lees meer

De taart

climb up taartHet begon al op de training van maandag. Er werd stevig getraind en iedereen wilde weten hoe de spieren, de banden, de pezen en natuurlijk ook het koppie er voor stonden. Met het oog op zaterdag werd de blik naar boven gericht en werden er heel wat metertjes geklommen. Soms had je het idee: O, O, O, pieken ze niet te vroeg. Maar goed, de kampioen van de maandag werd, onder de aandacht van een uitbundig publiek, een gele 7C geklommen door Wouter.

Lees meer

Trainingsstage Innsbruck oktober 2019

Verslag van een paar dagen klimtraining in Klettercentrum Innsbruck met de TOPgroep van Climb UP

Innsbruck okt 2019 02Zaterdag 19-okt-2019
Het motto van vandaag is: “een goede start is het halve werk!!” Een Fantastisch vooruitzicht als om 05:00 uur de wekker gaat: “we gaan naar Oostenrijk/Innsbruck”.

Lees meer

Volwassenen training

Climb up gaat starten met een training voor volwassenen.
Elke woensdagavond zal er onder begeleiding van Germa Zeldenthuis getraind worden in een vaste groep.
De training is gericht op uw eigen persoonlijke doelen of dat nu klimniveau betreft, vaardigheden bijspijkeren of gewoon een vast moment of vertrouwde groep.

Lees meer

Verslag uitje naar Kunststof Leiden

Kunststof, dan denk je aan een kerstboom die geen kerstboom is of aan z’n schaatsbaantje op het dorpsplein, geen ijs en toch schaatsen. Niet aan stoere en toch elegante Climb UP-ers die 30 november op pad gingen om een nieuwe klimervaring op te doen. Waarom ze het Kunststof noemen geen idee😊, maar het was gewoon een fantastische Klimhal, waar we met groot plezier en vermaak zijn gaan trainen.

Lees meer

Klimelfen en Meisters van het UP-volk

Over de teloorgang van de era van de klimelfen en
de opkomst van de Meisters van het UP-volk

 

“De wereld is veranderd. Ik voel het in de aarde. Ik voel het in het water. Ik ruik het in de lucht. Veel van wat eens was is verloren gegaan; want niemand die nu leeft die het zich herinnert”.
Dat zijn de woorden van Galadriël, de meest wijze en vooraanstaande elf die op aarde zichtbaar was. In de kronieken van Climb UP komt haar naam niet voor, zij was hier vele era’s voordien.

Lees meer