Nog niet gepubliceerd

CLock downOp last van de overheid zijn de binnensporten, waaronder de klim- en bouldercentra, vanaf dinsdag 15 december t/m dinsdag 19 januari gesloten.
Gelukkig voor 14 december gereserveerd, gingen wij, toch nog goed gemutst, op weg naar Nieuwegein. Maar, helaas was het bericht al behoorlijk ingedaald en waren wij al een beetje gelockt, gingen de hele tijd meer down dan up.

Tijdens de buikspieroefeningen vroegen wij ons af: hoe gaan wij dat doen de aankomende tijd? Hebben afgesproken dat wij elkaar op onze klimavonden even whatsappen: trainen!
Twee weken later blijkt dat dat toch niet zo makkelijk is, op zolder een beetje opdrukken en aan twee grepen optrekken. Totaal niet inspirerend. Maar, wij blijven whatsappen.
Hoe zal dat voor onze jeugdklimmers zijn? Het is al de tweede keer dit jaar, ze mogen niet afhaken! Omdat wij op dit moment niet al te veel voor ze kunnen betekenen, moeten wij al ons geld maar op een fantastisch klimjaar 2021 zetten, helpen wij gelijk Climb UP aan een gedragen begroting.
Toen wij een stoere jeugdklimmer (je weet wel die brede) vroegen hoe hij de Lockdown ging overleven, werd alles gerelativeerd, want zijn antwoord was: Bier drinken.

Halbert