kunststof december 2019Het ging om de ‘jeugd’, die door De Oude onder handen werd genomen, motivatiespeech, warmklimmen en afbeulen. Na het klimmen gingen ze nog even ontspannen in het zwanenmeer, waarin de meiden als verheven wezens door de sterke man in de lucht werden getild. Toen deze klassieker geweld werd aangedaan en de jongens ook de lucht in gingen, ging het fout en was er een lange lummel die in een pirouette onderweg naar beneden de weg kwijt raakte en lelijk zijn knie verdraaide.
Om de ‘oude garde’, hebben elkaar al enige tijd niet gezien, koffie drinken, kletsen, rondlopen, nog meer kletsen en ondanks vermoeidheid en blessures ook nog klimmen. Linksom, rechtsom, achterom, onderlangs, bovenlangs, er dwars doorheen, en als het dan nog niet lukte dan gingen ze gewoon verder bij de volgende route. Gezellig was het zeker en zie daar, De Oude sluit aan en liet ook nog even zijn techniek zien.

En om de organisatie, die, niet klimmend, er toch maar weer voor gezorgd heeft dat wij enthousiast en gemotiveerd aan de plastic grepen zijn gaan hangen: Applaus en wij gaan er in grote dankbaarheid van uit dat de houdbaarheid van het Nieuwe Bestuur geschreven is een jaartallen 2030 en verder.

Halbert