voorzitter PaulNu terugkijkend kunnen we wel zeggen dat continuïteit misschien wel het belangrijkste onderdeel van zijn trainingsprogramma was. Want zelfs na 15 jaar zijn de vrolijk klimmende gezinnen nog steeds de basis van een florerende Climb Up. Ondanks zijn Oostenrijkse uitstapjes, samen met De Eerste Sponsor, De Oude en de helft van Halbert, naar de Via Ferrata was en is het persoonlijke motto van Paul: ‘Ik was, ben en blijf een plastic klimmer’.
En zo is het gekomen: Paul klimt, soms eerst een theetje, geruisloos, vrijwel incognito zijn plastic, niet te kort, niet te lang, precies volgens plan. Altijd ruimte voor een gericht bestuurlijk overlegje, maar, morgen weer vroeg naar het werk, dus snel naar huis. Onze voormalige jeugdklimmers Jeroen en Robin zijn ondertussen naar Tilburg geklommen en in Block013 aangekomen. Zoals een vader het betaamd klimt Paul nu met enige regelmaat zijn Pyramide (continuïteit😊) training aldaar. Trots is hij dat hij bij de Block013-Masters, een ongekend gezellig en uitdagend klimevent, in de categorie 45+ (klinkt als 60-) is ingedeeld.
Overmoedig stelt hij nu dat hij op deze manier als 100 jarige klimmer het Guinness Book of Records gaat halen. Het zal typisch de klimsport wel zijn, bij het bestuur van Climb UP hangt het nooit op één persoon, er is altijd iemand die voor borging zorgt.
Juist dat heeft er voor gezorgd dat er ruimte is ontstaan voor een zachte landing van De Nieuwe Voorzitter. Met dank kijken wij terug op wat was en zien uit naar wat nu komen gaat.

Halbert