Het bestuur vergadert ongeveer eens in de 6 tot 8 weken. Als secretaris mag je bijhouden wat er besproken en besloten wordt en kan je een belangrijke stempel drukken op de onderwerpen die aan bod komen. Verder hoeft de functie niet veel officiële taken te omvatten, want de anderen doen al veel. Organisatie van uitjes en activiteiten kan ook deel uitmaken van je taak, al dan niet ondersteund door vrijwilligers uit de flexibele schil.

Naast de functie van secretaris zoeken we iemand die nieuw leven blaast in de social media. Dit kan een extra persoon binnen het bestuur zijn of iemand daarbuiten (in de flexibele schil). Vraag gerust meer info bij een van de bestuursleden!
Binnen Climb UP verdelen we de taken naar wat je aankan en leuk vindt. De bestuursleden bepalen gezamenlijk wie wat oppakt. Samen zijn we de vereniging en samen houden we het werkbaar.

Eindejaarsborrel 2022

Nu het weer kan, pakken we als vanouds de draad op met de clubactiviteiten! Houd daarom woensdag 21 dec begin van de avond alvast vrij. Dit is (ongeveer) de laatste Climb UP trainingsdag van 2022 en hierbij hoort een gezellig samenzijn. We zoeken 2 of 3 mensen die dit evenement voor alle leden, ouders van jeugdleden en steunleden willen organiseren.
Dit hoeft niet veel tijd te kosten en er is een (beperkt) budget voor versnaperingen e.d..
Van deze vrijwilligers krijgen jullie t.z.t. ook meer details.

Geef je interesse alsjeblieft aan bij een van de bestuursleden, via je trainer of door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..