Partners

Onze vereniging werkt samen met verschillende partners:


NKBV logo horizontaal web
Iedereen die mee doet met klim activiteiten bij Climb UP is verplicht verzekerd bij de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV). Ook is er bij de NKBV veel actuele informatie te krijgen over veilig klimmen.
De NKBV organiseert wedstrijden waaraan regelmatig leden van Climb UP meedoen.
Via onderstaande links kom je bij de wedstrijdpagina met informatie, deelnemerslijsten, uitslagen ed.
Link naar regio wedstrijden
Link naar nationale jeugd- en volwassenen wedstrijden


RegioMiddenNederland horizontaal RGB

Iedereen die lid is van de NKBV (bijvoorbeeld voor de verzekering) wordt automatisch ingedeeld bij de regionale (sub)vereniging. Omgeving Nieuwegein valt onder NKBV Midden-Nederland. De nadruk ligt hier op het buiten klimmen. Elke vrijdag (buiten het zomerseizoen) is er in Mountain Network Nieuwegein een klimavond voor de leden van NKBV-Midden Nederland, waar de leden van Climb UP dus ook toe behoren.


MN logo liggend rgb 2015

Mountain Network is een bedrijf dat door heel Nederland (en ook daarbuiten) klimfaciliteiten exploiteert. Climb UP is te gast bij de Mountain Network locatie in Nieuwegein (Blokhoeve 12).
Zie voor kosten entree, abonnementen en behalen toprope-certificaat de website.


In de volgende hallen verzorgen wij periodiek trainingen voor jeugdleden, omdat veel variatie in type routes helpt om je goed voor te bereiden op wedstrijden. De boulderhallen zijn een welkome aanvulling op de faciliteiten in Nieuwegein, met name in het halfjaar waarin de wedstrijden op boulderen gericht zijn.

logo neoliet utrecht            logo sterk website boventitel         logo blok013 DEF 

 

Logo Energiehaven 2.0