Contact

We hebben geen eigen verenigingsgebouw maar Mountain Network Nieuwegein is onze voornaamste ontmoetingsplek. Op de trainingsmomenten van de jeugd (zie trainingen) zijn er in de klimhal in Nieuwegein altijd wel leden en/of trainers aanwezig.

We zijn ook te bereiken per mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor copy digitale nieuwsbrief, info voor op de website, algemene zaken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor inhoudelijke zaken die het bestuur aangaan.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor ledenadministratie,  aan- en afmeldingen.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor financiële zaken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor zaken die te maken hebben met de trainingen, groepsindeling, ontwikkelingswensen etc. Geen afmeldingen voor trainingen en afspraken over carpoolen, die gaan via Whatsapp.

Facebook

facebook_page_plugin