Kosten & voorwaarden

Het lidmaatschap van Climb UP bestaat per trainingsseizoen uit contributie aangevuld met een bedrag voor één of twee trainingen per week.
Voor het komende trainingsseizoen is dit:
Contributie per seizoen € 25,- + één training per week € 35,- of twee trainingen per week € 70,-

Het lidmaatschap van Climb UP is exclusief de entreegelden / abonnement van Mountain Network.
Niet-klimmende ouders van klimmende jeugdleden kunnen een steunlidmaatschap van CU nemen voor €10,-.

Op de Algemene Leden Vergadering (ALV) kan je als lid meestemmen. Daarnaast wordt het zeer gewaardeerd wanneer ouders van jeugdleden een steentje bijdragen aan de vereniging. Er is relatief veel jeugd en de vrijwillige trainers staan wekelijks voor hen klaar.

  • Een trainingsseizoen loopt gelijk aan een schooljaar. Start trainingen tweede week van het schooljaar. Betaling contributie jeugd/junioren is in september.
    Het dragen van een hempje of shirt met Climb UP-logo is tijdens de trainingen in Nieuwegein en in andere hallen verplicht (klik hier voor meer informatie).
  • Het dragen van een hempje of shirt met clublogo is vanzelfsprekend ook verplicht bij wedstrijden, bij voorkeur aangevuld met vest en trainingsbroek met Climb UP-logo.
  • In de schoolvakanties is er geen training bij Climb UP. Je kan zelf overleggen met Mountain Netwerk of er plaats is om met de Mountain Kids mee te trainen in de vakantie.
  • Iedereen die bij Climb UP traint, is verplicht lid van Climb UP (incidenteel is een introducee mogelijk – altijd in overleg met de trainer).
  • Let op: voor iedereen die meedoet aan klimactiviteiten bij Climb Up is een verzekering bij de NKBV (of gelijkwaardig) verplicht.