Het lidmaatschap van Climb UP bestaat per trainingsseizoen uit contributie aangevuld met een bedrag voor één of twee trainingen per week.
Voor het komende trainingsseizoen is dit:
Contributie + één training per week = €25 + € 35,- = €60,-
óf
Contributie + twee trainingen per week = €25 + € 70,- = €95,-

Het lidmaatschap van Climb UP is exclusief de entreegelden / abonnement van Mountain Network of andere boulder- en klimhallen.
Niet-klimmende ouders van klimmende jeugdleden kunnen een steunlidmaatschap van CU nemen voor €10,-.

  • Op de Algemene Leden Vergadering (ALV) kan je als lid meestemmen. Daarnaast wordt het zeer gewaardeerd wanneer ouders van jeugdleden een steentje bijdragen aan de vereniging. Er is relatief veel jeugd en de vrijwillige trainers staan wekelijks voor hen klaar.
  • Een trainingsseizoen loopt gelijk aan een schooljaar. Start trainingen tweede week van het begin schooljaar. Betaling contributie jeugd/junioren is in september. In de schoolvakanties is er in principe geen training bij Climb UP. Een aantal trainers gaan echter wel door met hun trainingen, dit overleggen ze direct met hun eigen trainingsgroep.
  • Iedereen die bij Climb UP traint, is verplicht lid van Climb UP (incidenteel is een introducee mogelijk – altijd in overleg met de trainer).
  • Het dragen van een hempje of shirt met Climb UP-logo is tijdens de trainingen in Nieuwegein en in andere hallen verplicht (klik hier voor meer info over onze kleding).
  • Het dragen van een hempje of shirt met clublogo is vanzelfsprekend ook verplicht bij wedstrijden, bij voorkeur aangevuld met vest en trainingsbroek met Climb UP-logo.
  • Let op: voor iedereen die meedoet aan klimactiviteiten bij Climb Up is een verzekering bij de NKBV (of gelijkwaardig) verplicht.

logo climb up

Klimvereniging Nieuwegein

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, meld je dan hieronder aan voor onze digitale nieuwsbrief:

Aanmelden