Bericht van het bestuur

alert

Climb UP heeft besloten om alle activiteiten, dus ook de trainingen voor de jeugd, af te gelasten tot en met 6 april 2020.
Het volledige bericht van het bestuur is hier te lezen.
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ook altijd terecht bij je eigen trainer.


Fontainebleau Fontainebleau 21 mei t/m zondag 24 mei 2020

Hét Climb UP Clubuitje van het jaar!!!
Lees er hier alles over.

 


Vereniging voor en door klimmers

Climb UP is een vereniging voor en door klimmers, voor alle leeftijden, voor de individuele klimmer en voor gezinnen. Climb UP is er voor alle niveaus, van beginner tot wedstrijdklimmer.

Onze klimvereniging is onafhankelijk van de klimhal die als thuisbasis dient, Mountain Network Nieuwegein. Soms organiseren we activiteiten in nauwe samenwerking met de hal.
Climb UP is opgericht in 2005 en wordt draaiende gehouden door enthousiaste vrijwilligers. Iedereen draagt op zijn eigen wijze een steentje bij.
Lidmaatschap van Climb UP is een aanvulling voor elke klimmer uit de regio Nieuwegein / Utrecht. Overigens komen onze leden ook wel van verder weg.

We hebben geen eigen verenigingsgebouw maar Mountain Network Nieuwegein is onze voornaamste ontmoetingsplek. Op de trainingsmomenten van de jeugd (zie kalender) zijn er in de klimhal in Nieuwegein altijd wel leden en/of trainers aanwezig.

We zijn ook te bereiken per mail, zie hiervoor de contactpagina.

 

Als Climb UP-per vind je altijd wel een klimmaatje!